© Angelo Dorny
WINTERAVOND: ANGELO DORNY | MOESTUINIEREN
2019

FEBRUARI

21
DONDERDAG
MOERBEKE-WAAS • Elke derde donderdag van de koude wintermaanden organiseert de bib van Moerbeke een lezing. Als laatste in de rij komt op donderdag 21 februari 2019 moestuinier Angelo Dorny langs.

Hou jij ook van lekkere, verse groenten en kruiden op je bord? Wil je graag een moestuin starten, maar weet je niet hoe? Angelo Dorny, specialist moestuinier en ex-inwoner van Moerbeke, vertelt je tijdens de lezing ‘Moestuinieren’ over hoe je eenvoudig en zelfs met weinig ruimte een eigen moestuin kan beginnen.

Angelo Dorny is 28 jaar en al heel zijn leven in de ban van de natuur. Zijn passie voor de moestuin combineert hij het liefst met urenlang kookplezier. Angelo Dorny houdt ook van schrijven en weet zo zijn liefde voor de moestuin en lekker koken te delen met het brede publiek. Naast auteur van boeken en columns in kranten, is Angelo ook hoofdredacteur van het moestuin- en kookmagazine 'De tuin op tafel'. Je kan hem af en toe op TV zien en is hij sinds enige tijd de vaste groenspecialist bij De Madammen van Radio 2.

De toegangsprijs voor de lezing bedraagt 5 Euro. Reserveren is noodzakelijk: dit kan aan de balie in de bib, via bib@moerbeke.be of 09/346.79.50. Meer info in de bib van Moerbeke.

Bron: UiTinVlaanderen.be

meer informatie
mail ons
0032.9 346 79 50